Wie ben ik?

Sommige mensen kennen mij nog als de Radiotante van SlamFM, Radio 10, radio 538, NEW Dance Radio, W.A.P.S en andere stations . Ik werkte in vervlogen tijden als clubDJ, was te horen als promostem van NET5, TVshop, als voice-over in reclamespots en documentaires.

Nu ben ik al heel wat jaren De Wandeltante, met geluidsopnamestudio aan huis, waar ik jingles, boeken en bedrijfsfilms inspreek.

Waar staat De Wandeltante voor:

  • vrij en veilig bij de hondenuitlaatservice
  • flexibiliteit en dagelijkse update naar de baasjes toe: tijdens de wandeling doe ik in beeld en tekst verslag van de avonturen die uw hond beleeft
  • overzichtelijke roedels waarin elke hond zich thuis voelt en individuele aandacht krijgt. Alle honden moeten los kunnen lopen en mijn motto is: geen saaie rondjes met weinig interactie. We wandelen maar 1 keer per dag: we gaan naar het Amsterdamse bos of naar Hemmeland in Monnickendam of naar het Gooi
  • mijn uitgangspunt is: service bieden die ik zelf ook zou willen krijgen. De groepen zijn rustig en zijn selectief opgebouwd met sociale honden. Ze kunnen heerlijk zwemmen, spelen, struinen, snuffelen en vrij rondracen en af en toe genieten van de beste hondenkoekjes, samen met hondenvriendjes in veel soorten en maten
  • de honden worden opgehaald met mijn bestelbus, ingericht met benches. In de zomer zal de airco, als dat nodig is, de temperatuur in bedwang houden
  • aan het eind van de middag worden de honden moe en voldaan weer thuisgebracht.

Ook goed om te weten: de Wandeltante maakt bij de wandelingen regelmatig foto’s van de wandelingen (zie Foto pagina). Voor foto’s en video’s kunt u ook terecht op facebook en instagram.

Ik heb de opleiding tot gediplomeerd hondenuitlaatservice afgerond aan de Martin Gaus Academie.

Track&Trace: altijd weten waar je hond is? Met een speciale chip aan de halsband van je hond kun je altijd op je telefoon checken waar we zijn. Een veilig gevoel!

De Wandeltante heeft sinds 2007 een fijne, vaste klantenkring opgebouwd.

De groep honden die nu al geruime tijd vast mee gaat is een sociale groep. Uw hond is van harte welkom.

Tarief voor de wandeling: € 25,- incl. btw.